Liselilere ‘Çay’ bedeli

Liselilere ‘Çay’ bedeli
Kocaeli Anadolu Lisesinde sınıfta çay dağıtan öğrenciler hakkında “Cumhurbaşkanını alaylı bir tavırla taklit ettikleri” gerekçesiyle uyarı tutanağı tutuldu.Kocaeli Başiskele’de bulunan Kocaeli Anadolu Lisesi’nde, sınıfta...

Kocaeli Anadolu Lisesinde sınıfta çay dağıtan öğrenciler hakkında “Cumhurbaşkanını alaylı bir tavırla taklit ettikleri” gerekçesiyle uyarı tutanağı tutuldu.
Kocaeli Başiskele’de bulunan Kocaeli Anadolu Lisesi’nde, sınıfta paket çay dağıtan öğrencilerin, okul idaresi tarafından ifadeleri alındı. Öğrencilerin uyarıldığı öğrenildi.
Evrensel’den Gözde Meydan’ın haberine göre geçen pazartesi günü ders başlamadan önce sınıfta arkadaşlarına paket çay dağıtan öğrenciler hakkında, “Cumhurbaşkanını alaylı bir tavırla taklit ettikleri” gerekçesiyle uyarı tutanağı tutuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın orman yangınlarından ve sellerden etkilenen bölgelere yaptığı ziyaretlerde çay fırlatmasının ardından, farklı okullarda sınıf başkanı seçilen öğrencilerin arkadaşlarına çay dağıttığı görüntüler sosyal medyada paylaşılmıştı.
MÜDÜR: ÇOCUKLARIN HATALI DURUMUNU VELİLERE BİLDİRDİK
Okul müdürü Sabit Mehmet Limon konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Evet böyle bir şey yaşandı biz öğrencilerimizi uyardık, velilerimizi bilgilendirdik. Bu konuda herhangi bir yazı yazarsanız havada kalır. Bakanlık tarafından okullara gönderilen yönetmelik dolayısıyla çocuklara böyle bir uyarı yapıldı. Çocukların hatalı durumları olduğu takdirde bunu velilere bildirmek zorundayız” dedi.