Mağaza sahibiyle tartışan müşteriyi çalışanlar darbetti: Savaş alanına döndü

Sultangazi’de mağazada alışveriş yapan kişi ile mağaza sahibi arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Çalışanlarında dahil olduğu kavgada mağaza savaş alanına döndü. Gaziosmanpaşa’da ise sokakta yürüyen kişi, bir grubun saldırısına uğradı.  

Sultangazi’de 3 Haziran Cumartesi günü, bir giyim mağazasında alışveriş yapan kişi ile mağaza sahibi arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında mağaza sahibi ve çalışanlar, müşteriye saldırdı. Mağazada ortalık kısa sürede savaş alanına döndü. Diğer müşterilerin araya girerek, müdahale etmesine rağmen taraflar sakinleşmedi. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, bir mağaza çalışanının tezgahın üstüne çıktığı görülüyor.

Yardım istedi

Gaziosmanpaşa’da ise, geçtiğimiz hafta Cuma günü gece saatlerinde, bir kişi kalabalık bir grup tarafından darbedildi. Yere düşen kişi, burada da darbedilmeye devam edildi. Tekmelerle saldırıya uğrayan kişi, bağırarak yardım istedi. O anlar da bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Feci şekilde darbedildi

Yine Sultangazi’de 27 Mayıs Cumartesi günü, bir marketin önünde kavga çıktı. Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan olayda, iki kişinin bir kişiyi darbettiği, kişilerden birinin elindeki sopa ile vurduğu görülüyor. Olay sırasında çevrede bulunan çocuk ve vatandaşların büyük korku yaşadığı, aldığı darbeler sonucu sendeleyerek yürüdüğü görülen kişinin önce markete girmeye çalıştığı, daha sonra bir vatandaşın yardımıyla uzaklaştığı görülüyor. (DHA)

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top