Mansur Bey dikkat etsin

Mansur Bey dikkat etsin
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli erken tartışmaları konusunda ilişkin “Erken seçim yoktur, derhal seçim yoktur, hemen seçim yoktur, sevsen de sevmesen de alışman, riayet etmen tavsiyemdir. 2023 yılının haziran ayını bekleyin”...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli erken tartışmaları konusunda ilişkin “Erken seçim yoktur, derhal seçim yoktur, hemen seçim yoktur, sevsen de sevmesen de alışman, riayet etmen tavsiyemdir. 2023 yılının haziran ayını bekleyin” dedi.
Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “Geliyor gelmekte olan’ diyorlar ya biz de ‘Gidiyor, gitmekte olanlar’ diyeceğiz. Türk Milletini zillete ikna edemeyecekler. Milletimiz varlığına sahip çıkacak, istikbaline sahip çıkacak, birliğine ve kardeşliğine sonuna kadar destek olacak” dedi.

TEMEL İHTİYAÇLARDA FİYATLAR İNDİRİLSİN
“Ekonomide yeni bir zihniyet devrimine ihtiyaç olduğunu görmeliyiz. Önümüzde dikilen bentleri birlikte aşmalıyız. Türkiye ekonomisinin yapısal zaafları vardır ve bellidir ancak hiçbiri çözümsüz olarak görülmemelidir” diyen Bahçeli, temel ihtiyaçların fiyatında yüzde 2 ile yüzde 5 arasında indirime gidilmesi gerektiğini belirtti.

Bahçeli grup toplantısı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı suçladı.

Bahçeli, Alparslan Türkeş’i anma etkinliğine saldırı düzenlenmesi için “Etkinliğin Mansur Yavaşın elinin altında gerçekleştiği kanaati hakim. Mansur Yavaş dikkat etsin artık arkasında ülkücü nefes vardır. Her gün takip edeceğiz” dedi.

Belediye başkanımızı tehdit diline yedirmeyiz

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı hedef alan açıklamalarına yanıt verdi.

Torun yazılı açıklamasında, “Sayın Mansur Yavaş Ankara’nın seçilmiş belediye başkanıdır. Mansur Yavaş’ın arkasında Ankara halkının ve Millet İttifakı’nın nefesi vardır. Anlaşılıyor ki ülkemizi her alanda uçuruma sürükleyenler, artık tehdit dilinden medet umacak hale gelmiştir. Bu durum açıkça acizliktir” dedi.

“Seçilmiş belediye başkanımızı tehdit etmeye kalkanlar, önce haddini bilmelidir” ifadelerini kullanan Torun, “Bahçeli’nin CHP olarak hiçbir belediye başkanımızı bu tehdit diline yedirmeyeceklerini ve eşkıyalığa yeltenenlere de asla pabuç bırakmayacaklarını net bir şekilde bilmesi gerektiğini” söyledi.

Yavaş’tan açıklama: Yanıt vermeyeceğim

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kendisi hakkında açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile alakalı, Twitter hesabından bir açıklama yayımladı.

Yavaş, “2,5 yıldır siyasi demeç vermedim. Bundan sonra da ilgimiz olmayan konulardan dolayı hakkımda yapılan siyasi açıklamalara yanıt vermeyeceğim” dedi.