“MARKET FİYATLARI HÜKÜMETİ BAŞARISIZ GÖSTERMEK İÇİN”

“MARKET FİYATLARI HÜKÜMETİ BAŞARISIZ GÖSTERMEK İÇİN”
Enflasyon ve özellikle gıda fiyatlarındaki artışa karşı “Denetim” silahını çeken AK Parti bir yandan da yükselen fiyatların sorumluluğunu dışarıda arıyor.AKP Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz Konya’da...

Enflasyon ve özellikle gıda fiyatlarındaki artışa karşı “Denetim” silahını çeken AK Parti bir yandan da yükselen fiyatların sorumluluğunu dışarıda arıyor.

AKP Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz Konya’da katıldığı bir programda artan gıda fiyatlarını değerlendirdi, “Hepsi vatandaşı bir bıktırma operasyonu. Netice itibariyle vatandaşın yaşamını zorlaştırmak ve hükümet bu işi başaramıyor, gitsin yerine kimin geleceğini de söylemiyorlar gitsin de sonrasına bakarız gibi bir mantıkla hareket ediyorlar” dedi.

AK Partili yönetici, “Allah’ın izniyle bunların hiçbiri vatandaşımızı kandırmaya yetmiyor” dedi ve “Bugün market fiyatları, yarın farklı bir şey ortaya çıkacak, bundan bıkmayacaklar” ifadesini kullandı.
15 Temmuz hatırlatması yapan Mücahit Yanılmaz, “Farklı ekonomik değerler üzerinden bunu üretmek isteyenler, asla başarılı olamayacak. 15 Temmuz’da başarılı olamayanlar, oyunlarına yarın da devam edecek” diye konuştu ve şunları söyledi:
“Bugün market fiyatları, yarın farklı bir şey ortaya çıkacak. Bundan bıkmayacaklar. Su uyur, düşman uyumaz. Milletimiz feraset sahibi. Doğruları, gerçekleri görüyor. Algı yönetimiyle olumlu sonuç alacaklarına inanıyorlar, benim onlara tavsiyem, bu hikâyeler bitti. Bu algı yönetimleriyle sonuç alamazsınız”