Marmaris’te Halk TV’ye canlı yayında saldırı

Marmaris’te Halk TV’ye canlı yayında saldırı
Halk TV’nin Muğla İçmeler’de yaptığı, “Gökmen Karadağ ile Açıkça Muğla” özel yayınına, bir grup tarafından baskın düzenlendi.Canlı yayın sırasında “Yalan söylüyorsunuz” diyerek yayına girmeye çalışan saldırganlar,...

Halk TV’nin Muğla İçmeler’de yaptığı, “Gökmen Karadağ ile Açıkça Muğla” özel yayınına, bir grup tarafından baskın düzenlendi.
Canlı yayın sırasında “Yalan söylüyorsunuz” diyerek yayına girmeye çalışan saldırganlar, “Yanlış şeyler konuştuğunda engelleriz’’ diyerek yayın ekibine saldırdı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Marmaris Kaymakamı’nın saldırganlar arasında yer alan Sertan Yüce, Mert Kaloğlu ve 3 kişinin gözaltında olduğunu söyledi.
AK PARTİ MARMARİS İLÇE’DE GÖREVLİ
Halk TV Program Koordinatörü Candan Yıldız, saldırgan grup içindeki Sertan Yüce’nin AK Parti Marmaris İlçe Örgütü’nde görevli olduğunu açıkladı. Yüce’nin AK Parti Muğla Kongresi’nde çekilmiş bir fotoğrafı ortaya çıktı. Ayrıca eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’la da fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaşılmış.
Gündüz saatlerinde KRT’ye çekim izni verilmedi. KRT Haber Koordinatörü İnan Demirel, jandarmanın bölgeye girmelerini engellediğini anlattı. Enerji Bakanı Dönmez’in basın toplantısına da KRT, Halk TV, Tele 1 muhabirleri davet edilmedi.

MUĞLA VALİLİĞİ, GÜRÜN’Ü YANGIN TOPLANTISINA ÇAĞIRMADI

Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, yangın koordinasyon kuruluna kendisini çağrılmamasının yanı sıra haberi olmadan belediyeye bağlı bazı birimlerdeki müdürlerin davet edildiğini açıkladı.

YANGIN İKİNCİ TERMİK SANTRALE DOĞRU İLERLİYOR

Milas ilçesinde Ören mahallesinde etkili olan alevler, bölgede kontrol altına alındıktan sonra Akçakaya Mahallesi’ne sıçradı. Söndürme çalışmaları devam ederken yangının yerleşim noktalarına yakın olması nedeniyle mahalle tahliye edildi. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Yangın yüksek gerilim hatlarını tehdit eder hale geldi. Eğer yangın bu bölgeye ulaşırsa Milas ve Bodrum’a elektrik verilemeyebilir… Yangın kuzey yönünde Yeniköy Termik Santrali’ne doğru ilerliyor” ifadelerini kullandı.