Masaya Dönüş Yok 3. Yol Aranıyor

Masaya Dönüş Yok 3. Yol Aranıyor
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Millet İttifakı liderlerini ağır ifadelerle suçlayarak masadan kalkmasının ardından yol haritasını belirlemek için partide art arda toplantılar yapılıyor. Akşener dün partili belediye...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Millet İttifakı liderlerini ağır ifadelerle suçlayarak masadan kalkmasının ardından yol haritasını belirlemek için partide art arda toplantılar yapılıyor. Akşener dün partili belediye başkanları, başkanlık divanı üyeleri, milletvekilleri ve genel başkan başdanışmanları ile görüşmeler yaptı. İYİ Parti’de cumhurbaşkanı adayı gösterme eğiliminin ağırlık kazandığı, ancak adayın Akşener mi yoksa başka biri mi olacağı üzerinde görüşmelerin yapılacağı belirtiliyor. İYİ Parti Milletvekili Ahat Andican, partisinin kendi adayını çıkartacağını açıkladı.


Gün boyu süren toplantıların ardından sosyal medyadan açıklama yapan İYİ Parti Milli Güvenlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın “3. yol” ifadesini kullandı. Akalın toplantıların “fevkalade verimli” geçtiğini belirterek “Kuruluş mücadelemizin amacı olan Türkiye’yi müstakilen yönetme iddiamızın gereği olarak Türk siyasetinin 21 yıllık tıkanmışlığını son verecek bir “3.YOL” açacak olmanın mutluluğu içerisindeyim” dedi.


“MİLLİ MERKEZİ İYİ PARTİ”
İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu ise Millet İttifakı’nın dün akşamki 5’li toplantısının ardından yaptığı paylaşımda “Milli Merkezi İYİ Parti” ifadesini kullandı. Zorlu “İYİ Parti demokrat, milliyetçi ve kalkınmacı yaklaşımıyla Türk milletinin makul çoğunluğunu esas almaktadır. Milletimize sözümüzdür. Türkiye’nin ucube sistemle yüzleştiği bu karanlık dönemde ülkemizin Milli Merkezi İYİ Parti güneşiyle aydınlanacak ve halkın iradesi kazanacaktır.”