MAX KRUSE DOBRA DOBRA

MAX KRUSE DOBRA DOBRA
Fenerbahçe'nin Alman yıldızı Max Kruse instagram canlı yayınında çok uzun ve detaylı açıklamalar yaptı. Sarı-Lacivertli futbolseverlere hitap eden Alman yıldız, "Sezon şu an hemen durmalı" diyerek, ligin geri kalanıyla ilgili...

Fenerbahçe'nin Alman yıldızı Max Kruse instagram canlı yayınında çok uzun ve detaylı açıklamalar yaptı. Sarı-Lacivertli futbolseverlere hitap eden Alman yıldız, "Sezon şu an hemen durmalı" diyerek, ligin geri kalanıyla ilgili tavrını da açıklamış oldu. Kruse'den bir de itiraf geldi..

Fenerbahçe'nin sezon başında renklerine kattığı Alman hücum oyuncusu Max Kruse, kişisel instagram hesabında açıklamalarda bulundu. Alman yıldız, süper lig, şampiyonluk yarışı, corona virüse yakalandığı iddiası ve daha birçok konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Ligin hemen durması gerektiğini açıklayarak, geri kalan haftaların oynanmaması gerektiği mesajı veren Alman futbolcu, şampiyonluk iddialarının hala olup olmadığı yönündeki sorulara da taraftarı üzen bir yanıt verdi.

KRUSE’DEN satır başları şöyle:

“BİZ ŞAMPİYON OLAMAYACAĞIZ”

Playoff sistemini düşündüklerini duydum tam olarak ne istediklerini bilmiyorum. Bir seçenek, nasıl olacak bilmiyorum. kolay değil, Dürüst olmak gerekirse, biz bu sene şampiyon olamayacağız maalesef.

“HAKEMLER BİZİ ÖLDÜRDÜ”

Taraftarın “Hakemler bizi öldürdü” yorumuna da cevap veren Kruse, “Haklısın, bu kesin. Türkiye’de ligi iptal etmek çok duygusal tepkilere neden olabilir, bunu yapmak çok zor.” dedi.

“HİÇ PENALTI KAÇIRMADIM”

Penaltıları nasıl attığı sorulan Kruse, “Kariyerimde hiç penaltı kaçırmadım ve 10 yıldır kendimi bu konuda geliştiriyorum. Nasıl olduğunu söylemeyeyim” şekilde cevap verdi.