Meclis’te 6 vaka daha tespit edildi

Son Güncellenme Tarihi: Haziran 24, 2020 / 06:25

AK Parti Meclis Grup Başkanlığı’nda çalışan 6 görevlinin koronavirüs testi pozitif çıktı. AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı’nın yakın çalışma ekibi karantinaya girdi. Bostancı testinin pozitif çıktığını ve birkaç gün Meclis’e gelmeyeceğini söyledi.
AK Parti Meclis Grup Başkanlığı’nda çalışan 6 görevlinin koronavirüs testi pozitif çıktı. AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı’nın yakın çalışma ekibi karantinaya girdi. Bostancı testinin negatif çıktığını ancak önlem olarak birkaç gün Meclis’e gitmeyeceğini söyledi.Bostancı konuyla ilgili Habertürk’ün sorularını yanıtlarken kendisinin de test yaptırdığını ve testin negatif çıktığını bildirdi. Bostancı buna karşın önlem olarak birkaç gün Meclis’e gelmeyeceğini bildirdi. Herkeste farklı belirtiler gösteren rahatsızlık nedeniyle herkesin dikkatli olması gerektiğini kaydeden Bostancı, maske kuralına herkesin sıkı sıkı uyması gerektiğini vurguladı.
BASIN TOPLANTISI DÜZENLEMİŞLERDİ
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile de görüşen AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı ve grup başkanvekillerine sürekli test yapılıyordu. Bostancı ve grup başkanvekilleri son olarak birlikte basın toplantısı düzenlemiş, Mustafa Şentop’un adaylığını açıklamıştı.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top