Medvedev: 3. Dünya Savaşı’na izin vermeyiz, ama…

Medvedev: 3. Dünya Savaşı’na izin vermeyiz, ama…
Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitri Medvedev, Rusya’nın Üçüncü Dünya Savaşı’nın çıkmasına izin vermeyeceğini, fakat ülkeye saldırı olması durumunda ‘süper’ güçlü bir yanıt vereceğini belirtti.Sputnik’in...

Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitri Medvedev, Rusya’nın Üçüncü Dünya Savaşı’nın çıkmasına izin vermeyeceğini, fakat ülkeye saldırı olması durumunda ‘süper’ güçlü bir yanıt vereceğini belirtti.

Sputnik’in haberine göre, Telegram kanalından konuya ilişkin paylaşımda bulunan Medvedev, Rusya’nın saldırı halinde süper güçlü bir yanıt vermeye hazır olduğunu ifade etti.

Medvedev, “Modern, güvenilir, etkili silahların cephaneliği bugün bile, kendilerinin ve başkalarının elleriyle Üçüncü Dünya Savaşı’nı başlatmaya hazır olanların hırslarını soğutuyor. Böyle bir duruma izin vermeyeceğiz. Ancak ülkemize bir saldırı olması durumunda anında ve süper güçlü bir yanıt verme, Devletimizi tehdit eden her türlü saldırganlığa karşılık verme kabiliyetimizin olduğunu sürekli hatırlatmak zorundayız” ifadelerini kullandı.