Mehmet Aslantuğ TRT dizisinden çıkarıldı: Sual eden tavrımızdan rahatsız oldular

Son Güncellenme Tarihi: Mart 17, 2023 / 11:46

Oyuncu Mehmet Aslantuğ, TRT1 ekranlarında yayınlanan ‘Yürek Çıkmazı’ dizisi kadrosundan çıkarıldığını duyurdu. Aslantuğ, “Sual eden tavrımızdan rahatsız oldular” dedi.

Aslantuğ, ayrılık haberini Instagram hesabından, 1990-1991 arasında TRT ekranlarında yayımlanan ‘İz Peşinde’ dizisinin jeneriğini paylaştığı bir gönderiyle duyurdu.

‘AH BENİM GÖNLÜ GÜZEL OĞLUM’
‘Kaptan’ın Seyir Defteri’ başlıklı paylaşımda üniversite öğrencisi oğlu Can Aslantuğ’a “Bu gece olduğu gibi bazı anları kayda düşmekte yarar var” sözleriyle seslenen oyuncu özetle şöyle dedi:
“35 yıl sonra bugün, hakikat ve doğrudan yana ses vermeye gayret ediyoruz diye; o kurumları kendine bağlayarak siyasi tavrının mülkü sananlar, yarın o koltuklarda başkaları oturduğunda da sesimizin aynı vicdanla yankılanacağını bilmelerine rağmen gerçekten ilham alan, sual eden tavrımızdan rahatsız oldular. ‘Bizle çalışırken olmaz’ diyen bir kibir saklıyorlar.

‘Yalancı’ adlı çalışmadan 30 yıl sonra dahil olduğum ‘Yürek Çıkmazı’na veda ettim bu akşam. İlk kez bu duygularla birlikte oynamanın deneyimini de heybeye koyarak ve elbette tereddüt bile etmeden! Gerçeğe yoldaşlık ediyoruz diye; ürken, küsen, kızan birilerine teslim edilecek bir yürekle büyüyüp serpilmedik. Öyle de gideceğiz muhakkak. Görevimizi layıkıyla yapmaya, türkülerimizi hissederek söylemeye devam ederek…”

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top