Mehmet Büyükekşi'den kulüplere mesaj: TFF'ye ziyaretlerden etkilenmeyiz

Mehmet Büyükekşi'den kulüplere mesaj: TFF'ye ziyaretlerden etkilenmeyiz
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, geçtiğimiz hafta Riva'da kendilerini ziyaret eden Fenerbahçe ve Galatasaray yönetimlerine yönelik açıklamalarda bulundu.Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Ankara kulüplerini...

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, geçtiğimiz hafta Riva'da kendilerini ziyaret eden Fenerbahçe ve Galatasaray yönetimlerine yönelik açıklamalarda bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Ankara kulüplerini ziyareti sırasında futbol gündemine dair önemli açıklamalar yaptı.

Mehmet Büyükekşi'nin açıklamaları şöyle:

"Hepimizin çok dikkatli olması lazım. TFF'ye ziyaretlerin olumlu ya da olumsuz hiçbir katkısı yok. Biz hiçbir şekilde etkilenmeyiz. Hakemlerin ve MHK'nın etkilenmemesi için gerekli talimatları veriyoruz.

Herkes çıkıp futbolunu oynasın. Kulüplerin kendi kapısının önünü süpürmesini istiyoruz. Kendi futbolcusuyla, kendi teknik direktörleriyle ilgilensinler. Biz de hakemlerle ilgileniriz. Bir teknik adam 'Oyuncumuz hata yaptı ve gol oldu' diyor. Hakemler de hata yapabilir. Önemli olan iyi niyet."