‘Merak etmeyin sandıkta hileye geçit yok’

‘Merak etmeyin sandıkta hileye geçit yok’
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Yozgat Bahadın Belediyesi’ni ziyaret etti. Ziyaretinin ardından bina önünde basın açıklaması yapan ana muhalefet lideri, tek amacının 80 milyonun huzur içinde yaşaması olduğunu söyleyerek “sandıkta...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Yozgat Bahadın Belediyesi’ni ziyaret etti. Ziyaretinin ardından bina önünde basın açıklaması yapan ana muhalefet lideri, tek amacının 80 milyonun huzur içinde yaşaması olduğunu söyleyerek “sandıkta hile” ihtimali konusunda da endişelenilmemesi gerektiğini vurguladı.


‘HEDEFİMİZ BU ÜLKEYE HUZUR GETİRMEK’
Kılıçdaroğlu’nun açıklamasından öne çıkanlar şöyle:
“Emeklinin, çiftçinin emeklerinin karşılığını alabildiği, evlatlarımızın istediği gibi bir ülkede yaşaması için çalışıyoruz. Olabildiğince sorunlarınızı çözmek için çabalıyoruz. Bütün arzum sizler huzur içinde yaşayın. Siyasette zaman zaman tartışılır. Ama bir şeyden emin olun, bu kardeşinizin tek hedefi 80 milyonun bu ülkede huzur içinde yaşamasıdır. Bay Kemal, her daim yolunda devam eder. Onların televizyon kanalları var buyursunlar karşıma çıksınlar.

‘SANDIKLARA SAHİP ÇIKACAĞIZ ENDİŞE ETMEYİN’
Sandık görevlileri görevini yapıyor mu yapmıyor mu bakacaksınız. Onlar yapmazsa burada il başkanımız, ilçe başkanımız var, herkes görevini yapacak. Sandıklara sahip çıkacak. Şöyle bir endişe var, hile yapacaklar, ayak oyunları yaparlar falan diye. Merak etmeyin. Hiçbir oyun bize sökmez. Biz hepinizle kucaklaşacağız. Biz demokrasiden yanayız. Her harcamanın hesabının verildiği, çocuklarımızın güzel okullara gideceği bir Türkiye istiyoruz.”