Meral Akşener, Bahçeli’yi muhatap almadı

Meral Akşener, Bahçeli’yi muhatap almadı
MHP lideri Devlet Bahçeli'nin kendisine "Evine dön" çağrısı yaptığı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener canlı yayında açıklamalarda bulundu. Akşener, “Milletin sesini duymak yerine siyasi magazinle meşgul olmasını hoş...

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin kendisine "Evine dön" çağrısı yaptığı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener canlı yayında açıklamalarda bulundu. Akşener, “Milletin sesini duymak yerine siyasi magazinle meşgul olmasını hoş bulmadığımı ifade etmek isterim. Sayın Erdoğan lütfen ortağınızı üzerimize sardırmaktan alın, yeterli ilgiyi gösterin lütfen” dedi.

Akşener Nevşehir ziyareti sırasından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Akşener, “Sayın Bahçeli'nin kendisine dair ısrarla altını çizdiği özelliği, nezaketidir ama Türkiye'nin özellikle ekonomi noktasında problemleri olduğu bir dönemde üzerine salgın yaşadığımız bir dönemde, esnafımızın, işçimizin, işsiz gençlerimizin pek çok sorunu varken, milletin sesini duymak, o sese bir cevap vermek yerine siyasi magazinle meşgul olmasını da hiç hoş bulmuyorum.

Fakat bir kez daha söyleyeyim; Sayın Erdoğan lütfen ortağınızı üzerimize sardırmaktan alın, yeterli ilgiyi gösterin lütfen. Bizim derdimiz millettir.” dedi.