Meral Akşener: Bir savaşımız var ve bunun hiç şakası yok

Meral Akşener: Bir savaşımız var ve bunun hiç şakası yok
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı makamında ziyaret eden İYİ Parti lideri Meral Akşener, burada basın mensuplarının Samsun ile ilgili sorularını yanıtladı.Samsun’un ekonomik gelir düzeyinin diğer şehirlere...

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı makamında ziyaret eden İYİ Parti lideri Meral Akşener, burada basın mensuplarının Samsun ile ilgili sorularını yanıtladı.
Samsun’un ekonomik gelir düzeyinin diğer şehirlere göre daha iyi olduğunu belirten Akşener, şunları söyledi:
“Özellikle ilçelerini daha ortalamanın üstünde biliriz, öyle bakarız, inanırız. Bu inancımızın doğru olmadığını gördüm. Çünkü gelir seviyesi çok düşmüş. İşsiz genç sayısında çok büyük bir artış gördüm. Çiftçinin feryadı da diğer şehirlerde olan gibi. Burada onu beklemiyordum. Özellikle besicilerin feryatları yüksekti. Esnaf kendini toparlamaya çalışıyor. Her mamulün fiyatlarının arttığını ve o yüzden sıkıntı yaşadıklarını söylediler. Ben hiçbir yerde iktidar partisini yermiyorum. Başka bir partiyi yermiyorum. Kendi partimi övmüyorum. Propaganda yapmıyorum. Ziyaretlerim de dert sahibi insanlara çözüm üretebilmek için bir yol oluşturmak amaçlı.”