Meral Akşener Mersin’de: Sizi dinlemeyeni cezalandıracaksınız

Son Güncellenme Tarihi: Şubat 22, 2022 / 06:01

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mersin programı kapsamında Erdemli ilçesinde ziyaret ettiği esnafın dertlerini diledi. İYİ Parti lideri ziyaretlerinin ardından kendisini bekleyen kalabalığa hitap etti.

Akşener özetle şöyle konuştu:
Sarayda sefa sürenler, 11 maaş alanlar buraya gelip burayı duyamazsınız. Sonra da “Geziyor geziyor o insanların hepsi tiyatro” dersiniz. Gelin görün bakayım burada tiyatro mu var? Gördüm ki Mersin sahipsiz, bundan sonra ele ele vereceğiz ve Mersin’i Türkiye’nin en iyi ekonomiye sahip, en iyi eğitime sahip, en iyi istihdama sahip il haline getireceğiz. Limonun dökülmesi ayıptır, günahtır. 100 kilo limonla 1 çuval gübre alınması ayıptır, günahtır. Şaka gibi bir Tarım Bakanı var. Almanya, Hollanda, Fransa çitçisi kazanıyor. Sayın Bakan’ın çok ahbap olduğu Kanada çiftçisi de kazanıyor. Peki siz neden böyle oluyorsunuz. Çünkü burayla alakaları yok. Onun için şuculuğu-buculuğu bir kenara koyup burayı gelmeyeni, sizi dinlemeyeni cezalandıracaksınız.”

Kendisini bekleyenlere hitap ederken uzatılan bir doğal gaz faturasına Akşener, “Ooo, 715 lira. Sesim gitti. Kardeşim bu ne” dedi. Akşener, başka bir faturayı incelerken de “Ooo, vay vay vay. Bu ne ya?” diye tepki gösterdi.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top