Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne kurulan tuzak

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne kurulan tuzak
CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin (MBB) 26 Ekim’de gözaltına alınarak tutuklanan, 22 Kasım’da da beraat kararıyla tahliye edilen personeli A.Ş. hakkındaki işe alım sürecine dair dikkat çeken bir ayrıntı ortaya çıktı.halktv.com.tr...

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin (MBB) 26 Ekim’de gözaltına alınarak tutuklanan, 22 Kasım’da da beraat kararıyla tahliye edilen personeli A.Ş. hakkındaki işe alım sürecine dair dikkat çeken bir ayrıntı ortaya çıktı.

halktv.com.tr yazarı İsmail Saymaz, dünkü yazısında, A.Ş.’nin de yer aldığı isim listesinin 21 Eylül’de Mersin Valiliği’ne gönderildiğini aktardı. Valilik’ten 30 Eylül’de verilen yanıtta A.Ş. için “Arşiv araştırmasında herhangi bir kayda rastlanılmamıştır” denildiğini belirten Saymaz, A.Ş.’nin 17 Ekim’de işe alındığını kaydetti.

Yazıya göre A.Ş., işe başladıktan 9 gün sonra ise gözaltına alındı. Saymaz, A.Ş. hakkındaki dosyaya giren iddiaların ise, Valiliğin 30 Eylül’de verdiği yanıttan 3 gün önce, 27 Eylül’de bilindiği halde dosyaya eklenmediğini söyledi.