MERT HAKAN FENERBAHÇE’DE

MERT HAKAN FENERBAHÇE’DE
Transferin gözde isimlerinden olan Mert Hakan Yandaş'la ilgili olarak flaş bir gelişme yaşandı. Demir Grup Sivasspor'la olan sözleşmesi sezon bitiminde sona erecek olan ve kırmızı-beyazlılardan ayrılacak Mert Hakan Yandaş'ın Galatasaray'la...

Transferin gözde isimlerinden olan Mert Hakan Yandaş'la ilgili olarak flaş bir gelişme yaşandı. Demir Grup Sivasspor'la olan sözleşmesi sezon bitiminde sona erecek olan ve kırmızı-beyazlılardan ayrılacak Mert Hakan Yandaş'ın Galatasaray'la anlaştığı belirtiliyordu. 26 yaşındaki futbolcunun transferi için devreye giren Fenerbahçe, Mert Hakan Yandaş'la prensip anlaşması sağladı. Sarı-Lacivertli ekibin Mert Hakan Yandaş'la imza aşamasına geldiği öğrenildi.
Kulislerdeki iddialara göre Fenerbahçe, Galatasaray'ın Mert Hakan'la anlaştığı yıllık ücretin daha üzerini teklif etti ve Emre Belözoğlu’nun da devreye girmesi sonucu 26 yaşındaki futbolcu ikna edildi. Sivasspor'un Emre Kılınç'la birlikte en etkili isimlerinden olan Mert Hakan Yandaş, bu sezon Süper Lig'de 26 maçta forma giymiş ve 6 gol atarken 3 de asist yapmıştı.