MESSİ ADINDA BİR MARSLI

MESSİ ADINDA BİR MARSLI
Lionel Messi’nin Katar’daki gösterişli oyunu ve Arjantin’i 2022 Dünya Kupası’nda finale taşıyan performansı dünya basınının manşetlerini süsledi. Arjantin-Hırvatistan maçı bu Dünya Kupası’nın en çok izlenen mücadelesi...

Lionel Messi’nin Katar’daki gösterişli oyunu ve Arjantin’i 2022 Dünya Kupası’nda finale taşıyan performansı dünya basınının manşetlerini süsledi. Arjantin-Hırvatistan maçı bu Dünya Kupası’nın en çok izlenen mücadelesi de oldu.

Arjantin’le kazandığı Copa America zaferi sonrası Messi, gözünü kazanamadığı tek kupa olan Dünya Kupası’na dikti. Sürekli karşılaştırıldığı Pele’nin 3 kez, Maradona’nın ise 2 kez kazandığı kupaya ikinci kez bu kadar çok yaklaşan Messi, son şansını iyi değerlendirmek istiyor.

Arjantin Milli Takımı’nda ilk kez bu kadar liderlik vasıflarıyla ön plana çıktığı bir turnuva geçiren Messi, milyonlarca hayranı ve onu hayattayken sürekli destekleyen vatandaşı Maradona için kupayı kaldırmak istiyor.

Lionel Messi’nin Katar’daki gösterişli oyunu ve Arjantin’i 2022 Dünya Kupası’nda finale taşıyan performansı dünya basınının manşetlerini süsledi.