Messi'nin yeni adresi belli oldu!

Messi'nin yeni adresi belli oldu!
Paris Saint-Germain (PSG) ile sözleşmesi sona eren Lionel Messi, yeni takımının Inter Miami olduğunu duyurdu. Amerikan Major Futbol Ligi ekiplerinden Inter Miami de sosyal medyada Messi'yi doğrular nitelikte bir paylaşım yaptı.Reuters'in...

Paris Saint-Germain (PSG) ile sözleşmesi sona eren Lionel Messi, yeni takımının Inter Miami olduğunu duyurdu. Amerikan Major Futbol Ligi ekiplerinden Inter Miami de sosyal medyada Messi'yi doğrular nitelikte bir paylaşım yaptı.

Reuters'in aktardığına göre, Messi, "Barcelona'ya geri dönmeyeceğim. Inter Miami'ye gidiyorum. Barcelona'ya gerçekten dönmek istiyordum, bunun için çok heyecanlıydım ancak gittiğimde daha önce yaşadıklarımı tekrardan yaşamak istemedim. Geleceğimi başkasının ellerine bırakmak istemedim" diyerek yeni takımını açıkladı.

"Barcelona bana resmi teklif yapmadı"

Yıldız futbolcu, "Konu hiçbir zaman para olmadı. Konu para olsaydı, Suudi Arabistan'a ya da başka bir yere giderdim. Barcelona'yla sözleşme hakkında konuşamadık. Sözlü bir teklif yapıldı ve kabul edildi ancak para konuşmadık. Bana resmi teklif yapamadılar" dedi.

Öte yandan Inter Miami'nin bu akşam yaptığı paylaşım, "Messi transferi duyuruldu" şeklinde yorumlandı.