Mesut Özil Başakşehir’de

Mesut Özil Başakşehir’de
Medipol Başakşehir, Fenerbahçe ile yollarını ayıran deneyimli futbolcu Mesut Özil ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.Turuncu-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüz, futbolcu Mesut Özil ile anlaşmaya varmıştır....

Medipol Başakşehir, Fenerbahçe ile yollarını ayıran deneyimli futbolcu Mesut Özil ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Turuncu-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüz, futbolcu Mesut Özil ile anlaşmaya varmıştır. Yarın saat 12.00’de, stadyumumuzda bulunan basın toplantı odasında başkanımız Göksel Gümüşdağ’ın katılımıyla imza töreni düzenlenecektir.” ifadelerine yer verildi.

Mesut Özil, sarı-lacivertli ekipte hayal kırıklığı yaşattı.

Kariyerinde Real Madrid ve Arsenal gibi takımlarda forma giyen, Almanya Milli Takımı ile Dünya Kupası sevinci yaşayan Mesut Özil, Fenerbahçe’de performansıyla beklentileri karşılayamadı.

Mesut’un 2020-2021 sezonunun devre arasında sarı-lacivertli takıma katılması, hem Türkiye’de hem de dünyada büyük ses getirdi.

Ünlü futbolcu, sergilediği oyunla sevenlerine hayal kırıklığı yaşatırken saha içinden çok saha dışında yaşadıklarıyla gündemde kaldı.

Formsuz görüntüsü ve istikrarsızlığı nedeniyle sarı-lacivertli taraftarların tepkisini çeken 33 yaşındaki Mesut, teknik direktör İsmail Kartal döneminde ise kadro dışı bırakıldı.

Mesut Özil’in Fenerbahçe’ye transferi sürecinde eşine az rastlanır bazı olaylar gerçekleşti.