Metin Külünk ilk kez konuştu: Sedat Peker’den 10 bin dolar almadım

Metin Külünk ilk kez konuştu: Sedat Peker’den 10 bin dolar almadım
Sedat Peker’den 10 bin dolar aylık maaş aldığı ileri sürülen AK Partili Metin Külünk, Oğuzhan Uğur’un Youtube kanalı Babala TV’de katıldığı programda iddiayı reddetti. “1.5 yıllık sessizliğimi burada bozuyorum”...

Sedat Peker’den 10 bin dolar aylık maaş aldığı ileri sürülen AK Partili Metin Külünk, Oğuzhan Uğur’un Youtube kanalı Babala TV’de katıldığı programda iddiayı reddetti. “1.5 yıllık sessizliğimi burada bozuyorum” ifadesini kullanan Külünk, Sedat Peker’den 10 bin dolar almadığını ve milli bağımsızlıkçı çizgide siyaset yaptığı için kirli bir operasyonun hedefi olduğunu ileri sürdü.

Metin Külünk, bir seyircinin sorduğu “Sedat Peker’den 10 bin dolar alan siyasetçi siz misiniz?” sorusuna şu yanıtı verdi:
“10 bin dolar alan siyasetçi ben değilim. Siyasal yaşamda 50. yılım. Bizim bir mücadele ahlakımız var. İyilik engel tanımaz temelinde bir paradigmamız var. Çünkü biz aklımızın ve ruhumuzun, yüreğimizin huzur bulduğu yerdeyiz. 81 ili dolaşabilirim, her yerde selam verecek, kapısını bize açacak, çayını içecek bir dostumuz mutlaka vardır. Bunun sebebi siyasete yüklediğimiz misyon, siyasete bakış açımızdır. Çünkü bu uğurda biz yürürken ancak tarih bir şey daha öğretiyor. Barıştan, huzurdan ve bu çizgide, milli bağımsızlıkçı çizgide olduğunuz zaman her türlü kirli operasyonun tereddütsüz hedefisiniz. Aynı şey yarın sizin içinde geçerli olabilir. Oğuzhan’a youtuber dediler, Oğuzhan youtuber mı? (Salondan gelen ‘Evet’ yanıtı üzerine) Hayır, değil Oğuzhan youtuberlığa sığmayacak kadar engin bir iş yapıyor. 1.5 yıldır sustuğum bir konuda burada ilk kez konuşuyorum, Oğuzhan’a çok teşekkür ediyorum. Gönül kazanma derdindeyiz.”