MHP Ankara İl Başkanı’ndan Alparslan Türkeş Vakfı’na tehdit: Bu son uyarım, hesabını soracağız

MHP Ankara İl Başkanı’ndan Alparslan Türkeş Vakfı’na tehdit: Bu son uyarım, hesabını soracağız
Ankara’da gerçekleştirilen Alparslan Türkeş Anması etkinliğine saldırı düzenlenmesinin ardından MHP’liler bu kez vakfa gitti. MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, kalabalık bir grupla Alparslan Türkeş Vakfı’na giderek...

Ankara’da gerçekleştirilen Alparslan Türkeş Anması etkinliğine saldırı düzenlenmesinin ardından MHP’liler bu kez vakfa gitti. MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, kalabalık bir grupla Alparslan Türkeş Vakfı’na giderek vakıftakilere tehditler savurdu.

Alparslan Türkeş Vakfı önünde çekilen ve MHP’li hesaplarda paylaşılan görüntülerde Turgay Baştuğ’un ‘’Rahmetli Başbuğ’umuzun ismini CHP’ye, Mansur’a peşkeş çekmeye kalkarsanız bunun hesabını soracağız. Sizi buraya uyarmaya geldim. Ya adam gibi vakıfla ilgili çalışmaları yürütürsünüz ya da nefesimiz ensenizde. Sizi bundan sonra uyarmayacağım. Büyükşehir sizi kullanarak camiamız üzerinde oyun oynamaya çalışıyor. Yaptırmayacağız. CHP’nin belediyesinin arabası ne geziyor burada. Ülkücülerin nefesi arkanızda. Sizi uyardım bir daha da uyarmayacağım’’ ifadelerini kullandığı görüldü.