MHP’den Babacan’a: ‘Fetö’nün yedek akçesi’

MHP’den Babacan’a: ‘Fetö’nün yedek akçesi’
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a sert sözlerle yüklendi. Büyükataman, “MHP, demokrasi farelerine de müsaade etmemeye kararlıdır” dedi.Büyükataman, Ali Babacan’ın Devlet Bahçeli’yle...

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a sert sözlerle yüklendi. Büyükataman, “MHP, demokrasi farelerine de müsaade etmemeye kararlıdır” dedi.
Büyükataman, Ali Babacan’ın Devlet Bahçeli’yle ilgili sözlerine ve “Evet DEVA Partisi bir projedir ama bu bir Anadolu projesidir. Bir Trakya projesidir” şeklindeki ifadelerine yazılı açıklamayla yanıt verdi. Büyükataman, ““Akıl tutulması yaşayanların, aklı ipotek altında olanların Sayın Genel Başkanımızın akıl ürünü sözlerini deli saçması olarak adlandırması bir meczubun bir dâhiye dil uzatmasından farksızdır” dedi..
Babacan’a “Yediği kaba pisleyen, çıktığı evi taşlayan, FETÖ’nün yedek akçesi” diye sert sözlerle yüklenen Büyükataman, “Evelallah, yeniden sahneye sürülen bu çürük dili ait olduğu yere sokacak güce de iradeye de sahibiz” dedi.
Büyükataman, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “MHP, demokrasiyi kemirerek açtıkları delikten içeri sızmaya kalkan demokrasi farelerine de müsaade etmemeye kararlıdır.

Kendine fay-dası olmayanların milletin dertle-rine ‘deva’ olmak için çıktıklarını iddia ettikleri yol, yol değildir.”
DEVA Partisi ise Büyükataman için, “Bu tür izansız açıklamaları cevap vermeye değer bulmuyoruz” ifadelerini kullandı.