MHP’den ihraç olduk tranfer olmadık

MHP’den ihraç olduk tranfer olmadık
MHP’den ihraç edilen Cemal Enginyurt sosyal medyadan yayınladığı bayram mesajında, çok insanı kırdığını, çok insanı üzdüğünü söyledi, helallik istedi ve “Boş konuşmaya gerek yok. MHP’den ihraç olduk, transfer olmadık”...

MHP’den ihraç edilen Cemal Enginyurt sosyal medyadan yayınladığı bayram mesajında, çok insanı kırdığını, çok insanı üzdüğünü söyledi, helallik istedi ve “Boş konuşmaya gerek yok. MHP’den ihraç olduk, transfer olmadık” dedi.
Twitter hesabından yayımladığı mesajında ”Çok insan gönlü kırdık. Bilerek, bilmeyerek çok insan üzdük. Sosyal medyada bile çok insan engelledik. Kader birliği yaptıklarımıza kinlendik. Yol arkadaşlarımızla düşman kesildik. Üç kuruşluk dünyada, çok sertleştik” ifadelerini kullanan Enginyurt “Bayram vesilesiyle haklarınızı helal edin, ben helal ettim” dedi. Enginyurt mesajını “ÜLKÜCÜ ve TÜRK MİLLİYETÇİSİ kimliğimiz ölene kadardır. Boş boş konuşmaya gerek yok. MHP’den ihraç olduk, transfer olmadık” ifadeleriyle tamamladı.
Günlerdir CHP’den ayrılarak yeni parti kuracağı konuşulsa da tartışılsa sessizliğini koruyan Muharrem İnce’nin Yalova’da kurbanını kestikten sonra kendi aracıyla tatile çıktığı öğrenildi.