MİCROSOFT KAPANIYOR

MİCROSOFT KAPANIYOR
Microsoft dünya çapında tüm mağazalarını kapatma kararı aldıTüm mağazalarını kapatmayı planlayan Microsoft, 4 farklı mağazasını ise deneyim merkezi olarak yeniden tasarlayacak. Şirkete yakın kaynaklar ise Microsoft’un aslında...

Microsoft dünya çapında tüm mağazalarını kapatma kararı aldı
Tüm mağazalarını kapatmayı planlayan Microsoft, 4 farklı mağazasını ise deneyim merkezi olarak yeniden tasarlayacak. Şirkete yakın kaynaklar ise Microsoft’un aslında gelecek yıl itibariyle fiziksel mağazaları kapatmayı planladığını ancak Covid-19’un bu süreci hızlandırdığını dile getirdi.
Perakende satışa yeni bir yaklaşım getirme kararı alan Microsoft, açıklama ile ABD’deki ve dünya çapındaki dükkanlarını kapatma kararı aldığını duyurdu. New York, Londra, Sidney ve Redmond kampüsü olmak üzere 4 farklı konumdaki mağazalarını ise deneyim merkezi olarak yeniden tasarlayacak.
Mağazaları ardında bırakarak e-ticarete odaklanan ve dünya genelinde 190 pazarda 1.2 milyar aylık müşteriye sahip olan Microsoft çalışanların farklı alanlarda değerlendireceğini, işten çıkarılmayacağını söyledi.