Milletvekili yalvardı

Son Güncellenme Tarihi: Ağustos 21, 2020 / 09:04

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, kentteki durumun gün geçtikçe kötüye gittiğini belirterek, “Hastanelerimiz doldu. Eğer Kayseri halkına defalarca söylememize rağmen tedbirler hala alınmıyorsa yanlış yapıyorlar. Rakamları vermiyorum, ama bir doktor olarak yalvarmam gerekiyorsa da yalvarıyorum; düğünlere gitmeyin, dışarı çıkmayın. Çok zor ve kötü bir durumdayız” dedi.
“Zorla bir şey yapmak istemeyiz o yüzden tekrardan rica ediyorum” diyen Tamer, “Lütfen tedbirleri almaya ve maske takmaya devam edelim. Hatta şu günlerde düğünleri iptal edelim. Şu anda pandemi Kayseri’de sıkıntılı” diyerek şunları söyledi:
“Rakamları vermiyorum, ama bir doktor olarak yalvarmam gerekiyorsa da yalvarıyorum; düğünlere gitmeyin, dışarı çıkmayın. Çok zor ve kötü bir durumdayız. Bunu herkes böyle bilsin ve herkes kurallara uymaya devam etsin”
ÖZEL HASTANELERDE PCR TESTİ YAPILIYOR
Özel hastanelerde de testlerin yapılmaya başlandığını ifade eden İsmail Tamer, “Son aylarda özellikle PCR testleri olarak adlandırılan testlerin bazı özel hastanelerde 250 TL karşılığında yapıldığı ve Bakanlıktan izin alan hastaneler olduğu biliniyor. Kayseri’de 2 özel hastanede yapıldığını biliyoruz” diye konuştu.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top