Milli futbolcularımız umutlu konuştu: “HEDEFİMİZ WEMBLEY”

Milli futbolcularımız umutlu konuştu: “HEDEFİMİZ WEMBLEY”
2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2020) mücadele edecek A Milli Takım'ın ilk etap çalışmaları için Antalya'ya gelen milli futbolcular Mert Günok, Gökhan Akkan ve Halil Akbunar turnuvada başarılı bir sonuç elde edeceklerine...

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2020) mücadele edecek A Milli Takım'ın ilk etap çalışmaları için Antalya'ya gelen milli futbolcular Mert Günok, Gökhan Akkan ve Halil Akbunar turnuvada başarılı bir sonuç elde edeceklerine inandıklarını söyledi
Ay-yıldızlı ekibin kalecileri Mert Günok ve Gökhan Akkan ile orta sahadaki isimlerinden Halil Akbunar, soruları yanıtladı.
Deneyimli file bekçisi Mert Günok, EURO 2020'de kendilerine güvendiklerini belirterek, "İngiltere vizemizi aldık. Bırakmadık, oraya gideceğimize inanıyoruz. Bizim için stadyumlar önemli. Benim için de İngiltere'nin her zaman gönlümde ayrı bir yeri vardır. Wembley'de olmayı planlıyoruz ve umuyoruz. İnşallah da orada olacağız."
HALİL AKBUNAR: 1 HAZİRAN'DA SON KADRODA KALMAK İSTİYORUM
Süper Lig ekibi Göztepe'den aday kadroya çağırılan tek isim olan Halil Akbunar ise şöyle konuştu:
"İnşallah güzel bir kamp dönemi geçireceğiz. Benim de ikinci kampım olacak. Umut ediyorum, inşallah 1 Haziran'da son kadroda da kalmak istiyorum. Hayırlısı. Çok güçlü bir jenerasyonumuz var. İnşallah turnuvada da başarılı olacağımıza inanıyorum."
GÖKHAN AKKAN: GRUPTAN LİDER ÇIKMAYI İSTİYORUZ
Gökhan Akkan da Avrupa Şampiyonası'nda A Milli Takım aday kadrosunda yer almak istediğinin altını çizerek, "Burada olmak bizim için mutluluk. Çok iyi bir milli takımımız var. İnşallah geniş kadro sonunda da kadroda bulunup Avrupa Şampiyonası'nda takımımızla birlikte olmak istiyoruz. Bu iyi takımın içerisinde iyi şeyler başarmak istiyoruz." şeklinde konuştu.