“Milli Görüş’ten hiçbir zaman ayrılmadık”

“Milli Görüş’ten hiçbir zaman ayrılmadık”
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Ahlaki ve manevi değerlerimizi her yerde önde tutacağız. Eğitimimizde çocuklarımızı bu aşıyla yetiştireceğiz. Ülkemizi kalkındırmak, işsizliği çözmek, gelir dağılımında...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Ahlaki ve manevi değerlerimizi her yerde önde tutacağız. Eğitimimizde çocuklarımızı bu aşıyla yetiştireceğiz. Ülkemizi kalkındırmak, işsizliği çözmek, gelir dağılımında adaleti sağlamak için büyük bir hamle yapacağız” dedi.

Karamollaoğlu, KTÜ Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen partisinin genişletilmiş il divan kurulu toplantısında yaptığı konuşmada, Milli Görüşten hiçbir zaman ayrılmadıklarını söyledi. Karamollaoğlu, “Biz Milli Görüşçü olarak hiçbir zaman davamızdan taviz vermedik. 50 küsur senedir bu yoldayız. Milli Görüşçü olmak bir bakıma çok kolay. Dürüst olursun, adil olursun, insanın ne olduğunu bilirsin, Rabb’ine itaat edersin, hakkı savunur üstün tutarsın. O kadar da zor bir şey değil. Ama dünyevi menfaatlerin bunun önüne geçerse hapı yuttun. Küçücük bir delik sonra büyür, bir daha da rotanı düzeltemezsin” dedi.