Milli sporcudan bir madalya daha

Milli sporcudan bir madalya daha
Milli jimnastik sporcusu İbrahim Çolak, Dünya Kupası’nda altın madalya kazanmasından sonra başarıları ile Türk bayrağını dalgalandırmaya devam ediyor. Son olarak Mısır’da düzenlenen Artistik Jimnastik Dünya Kupası’nda...

Milli jimnastik sporcusu İbrahim Çolak, Dünya Kupası’nda altın madalya kazanmasından sonra başarıları ile Türk bayrağını dalgalandırmaya devam ediyor. Son olarak Mısır’da düzenlenen Artistik Jimnastik Dünya Kupası’nda halka aleti finalinde 14.700 puan alan İbrahim Çolak gümüş madalya kazandı.

SPONSOR DESTEĞİ ÖNEMLİ
Jimnastik sporuna 5 yaşında başladığını ifade eden Milli Jimnastik Sporcusu İbrahim Çolak, “19. yılımda dünya ve 22. yılımda Avrupa şampiyonluğuna ulaştım. 2019 yılında kazandığım Dünya Şampiyonluğuma kadar hiçbir sponsorluğum olmamıştı. Bu tarz desteklerin sporculara çok faydalı olduğunu gördüm. Bir sporcunun antrenmanı dışında hiçbir şey ile kafası meşgul olmaması gerekiyor ki yaptığı spor branşında başarılı olsun. Bioxcin ile yapılan iş birliği de beni moral ve motivasyon olarak güçlendiriyor ve işime daha iyi odaklanabiliyorum” dedi.

B’IOTA: DESTEĞİMİZ SÜRECEK
Bireysel olarak çocukluğundan beri jimnastik sporu ile ilgilendiğini ifade eden B’IOTA Laboratuvarları Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Dündar, “Jimnastik sporunun gençler için gelecek vadeden bir spor olması nedeniyle bu spor branşında birisiyle anlaşma yapmak istedik” diyerek desteklerinin süreceğini söyledi.