MİLLİLER TOPLANIYOR

MİLLİLER TOPLANIYOR
A Milli Futbol Takımı’nın aday kadrosu, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup’ta oynayacağı 4 maç için bugün toplanacak. Milli Takım, 4 Haziran’da Faroe Adaları, 7 ile 14 Haziran’da Litvanya ve 11 Haziran’da Lüksemburg ile karşı...

A Milli Futbol Takımı’nın aday kadrosu, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup’ta oynayacağı 4 maç için bugün toplanacak. Milli Takım, 4 Haziran’da Faroe Adaları, 7 ile 14 Haziran’da Litvanya ve 11 Haziran’da Lüksemburg ile karşı karşıya gelecek

Aday kadroda yer alan oyuncular, saat 18.00’de TFF’nin Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde bir araya gelecek.

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, bugün saat 15.00’te basın toplantısı düzenleyecek.

Milliler, 4 Haziran Cumartesi günü sahasında Faroe Adaları ile oynayacağı gruptaki ilk maçın hazırlıklarına ise 28 Mayıs Cumartesi günü saat 17.30’da Riva’da yapacağı antrenmanla başlayacak.

Stefan Kuntz ile bir futbolcu, Faroe Adaları müsabakası öncesinde 3 Haziran Cuma günü saat 14.30’da basın toplantısı düzenleyecek. Ay-yıldızlılar, maç öncesindeki son antrenmanını ise aynı gün saat 19.15’te gerçekleştirecek. Basın toplantısı ve idman, Riva’da yapılacak.