Moda Sahnesi geri adım atmadı, elektrikleri açıldı

Moda Sahnesi geri adım atmadı, elektrikleri açıldı
Zamların ardından gelen elektrik faturalarını ödemeyeceğini açıklayan Moda Sahnesi’nin elektriği dün sabah kesildi. Moda Sahne’nin sosyal medyadan duyurusu sonrasında elektrik şirketine tepki yağdı. Moda Sahne bir süre sonra...

Zamların ardından gelen elektrik faturalarını ödemeyeceğini açıklayan Moda Sahnesi’nin elektriği dün sabah kesildi. Moda Sahne’nin sosyal medyadan duyurusu sonrasında elektrik şirketine tepki yağdı. Moda Sahne bir süre sonra yeni bir paylaşımla elektriklerin yeniden açıldığını duyurdu. Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

“Gelen tepkiler üzerine elektriğimizi az önce gelip tekrar açtılar. Sesimize ses olan medya kuruluşlarına, muhabir arkadaşlarımıza, seyircilerimize, dostlarımıza teşekkür ederiz. 19:30’da fuayedeki basın açıklamasından sonra 20:30’da oyunumuzu oynuyoruz.”

FATURAYI KİM ÖDEDİ?
Bu gelişmenin ardından Ayedaş, “fatura ödendi bilgisinin kendilerine ulaştırıldığı için elektriğin yeniden açıldığı” duyurusu yapınca Moda Sahne “Enerjisa, moda sahnesi tarafından elektrik ödemesinin yapıldığına ilişkin bir açıklama yapmıştır. Yapılan bu ödemeyi biz de Enerjisa’nın açıklamasından öğrendik. Enerjisa, bu iddiasını ödemenin kim tarafından yapıldığını söyleyerek kamuoyuna açıklamak zorundadır” açıklamasıyla yanıt verdi.

Duyurudan önce bir paylaşım yayınlayan Moda Sahnesi elektriklerin kesilmesine rağmen oyunlarına devam edeceklerini açıklamıştı. Açıklamada, “Bu akşam 20.30’da elektriğimizin kesilmesine ve tüm olumsuz hava koşullarına rağmen ‘Yeni Bir Şarkı’ oyunumuzu oynuyoruz, ışıldaklarınızı ve fenerlerinizi alıp sıkı giyinin” ifadeleri kullanıldı.

Moda Sahnesi, aralık ayında 7 bin lira gelen elektrik faturasının ocak ayında 20 bin lira, şubat ayında ise 19 bin 270 lira gelmesine tepki göstermişti.