MOURİNHO’NUN GÖZÜ BOEY’DE

MOURİNHO’NUN GÖZÜ BOEY’DE
Galatasaray'da bu sezon sergilediği performansla Avrupa kulüplerinin radarına takılan Sacha Boey'a flaş bir talip daha çıktı.Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'ın bu sezonki başarısında Sacha Boey da performansıyla...

Galatasaray'da bu sezon sergilediği performansla Avrupa kulüplerinin radarına takılan Sacha Boey'a flaş bir talip daha çıktı.

Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'ın bu sezonki başarısında Sacha Boey da performansıyla öne çıkıyor. Kamerun asıllı yıldız sağ bek, mücadelesi ve ortaya koyduğu futbolla Avrupa kulüplerinin transfer radarına girmiş durumda.

Geçtiğimiz günlerde İngiltere Premier Lig'den Newcastle United ve Arsenal'in gündemine gelen 22 yaşındaki sağ beke bu kez de Jose Mourinho talip oldu. İtalya'da yayın yapan ASRoma Live, Roma'nın Fransız sağ beki transfer listesine aldığını duyurdu. Haberde İtalyan temsilcisinin Nicolo Zaniolo transferinde Galatasaray'la kurulan ilişkileri bu transferde kullanabileceği aktarıldı.

Fransız basınında yer alan habere göre; Ligue 1'in iddialı ekiplerinden Marsilya'nın Boey'u istediği belirtilmişti. Galatasaray'ın eski hocası Igor Tudor'un çalıştırdığı Fransız ekibinin, Manchester City'den kiraladığı Burkina Fasolu sağ bek Issa Kabore'nin performansından memnun kalmadığı bildirilmişti.