MSG'nin yeni başkanı Ferhat Göçer oldu

MSG'nin yeni başkanı Ferhat Göçer oldu
Türkiye’nin en büyük üç müzik meslek birliğinden biri olan ve müzik eser sahiplerinin telif haklarının toplanmasını ve dağıtımını sağlayan Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği MSG, 12. kez yönetimini seçti. Beşiktaş...

Türkiye’nin en büyük üç müzik meslek birliğinden biri olan ve müzik eser sahiplerinin telif haklarının toplanmasını ve dağıtımını sağlayan Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği MSG, 12. kez yönetimini seçti. Beşiktaş Mustafa Kemal Kültür Merkezi Attila İlhan Salonu’nda yapılan 12. Olağan Genel Kurul’da Ferhat Göçer, MSG Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

ERÇETİN İLE TEKİN’DEN VEDA
2018 ve 2020’de iki kez Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Candan Erçetin bir veda videosu yayınlayarak başkanlık görev süresinin sonra erdiğini ve yeniden aday olmayacağını açıkladı. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini 4 yıldır sürdüren Harun Tekin de yaptığı paylaşımda, “Meslektaşlarım sorarlarsa cevaplayamayacağım bir soru, veremeyeceğim bir hesap olmadan, dünyanın en zarif ve en güçlü başkanıyla, dünya üzerindeki her idari görevin altından kalkacak zeka, görgü ve ahlaka sahip Candan Erçetin ile birlikte MSG’de aktif göreve veda ediyoruz” dedi.