MTV’nin en iyisi Taylor Swift

MTV’nin en iyisi Taylor Swift
MTV Avrupa Müzik Ödülleri töreni bu yıl Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlendi. Ünlü çift Rita Ora ve Taika Waititi’nin ev sahipliği yaptığı müzik ödüllerinde Taylor Swift, en iyi sanatçı, en iyi video, en iyi pop...

MTV Avrupa Müzik Ödülleri töreni bu yıl Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlendi. Ünlü çift Rita Ora ve Taika Waititi’nin ev sahipliği yaptığı müzik ödüllerinde Taylor Swift, en iyi sanatçı, en iyi video, en iyi pop ve en iyi video olmak üzere dördünü alarak geceye damgasını vurgu.


Son zamanlarda eski hitlerinden bazılarını yeniden kaydeden 32 yaşındaki Swift, ödüllerini kabul ederken hayranlarına desteği için teşekkür ederek şunları söyledi:
“Bunu bir kariyer olarak ilerletmek benim için çok önemli. Bunu hafife aldığım tek bir an bile yok. Sizi çok seviyorum, bunu bir iş olarak yapabildiğime inanamıyorum ve hepsi sizin sayesinde. Çok, çok teşekkür ederim.”

Gecede En İyi Şarkı ödülünü Nicki Minaj – “Super Freaky Girl” ile kazandı. En İyi Canlı Performans ödülünün sahibi Harry Styles, En İyi Yeni Şarkıcı SEVENTEEN, En İyi Hip-Hop Şarkıcısı Nicki Minaj, Rock Şarkıcısı Muse, En İyi R&B Şarkıcısı ise Chlöe oldu.