Muhalefet gibi konuşuyorlar

Muhalefet gibi konuşuyorlar
Partisinin grup toplantısında konuşan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, iktidarın “küçük ortağıyla birlikte arayış içinde” olduğunu belirterek, “7 Haziran’ı 31 Mart’ı bir daha yaşamamak için her türlü hile ve...

Partisinin grup toplantısında konuşan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, iktidarın “küçük ortağıyla birlikte arayış içinde” olduğunu belirterek, “7 Haziran’ı 31 Mart’ı bir daha yaşamamak için her türlü hile ve hurdaya başvurma peşindeler. Ortaklar gizli kapaklı görüşmeler yapıyorlar. Türkiye’nin yönetimine aday olan HDP’yi devre dışı bırakabilir miyiz arayışındalar” dedi.
Buldan’ın konuşmasından satır başları şöyle: “Sanırsınız ki muhalefetteler ve iktidara gelince söyleyeceklerini yapacaklar gibi konuşuyorlar. İktidarlar ve yapmadıkları bir sürü şey var, istikrar adalet yok. Kriz var, toplumsal, siyasal alanda, yaşamın her alanında kriz var ve ortada hiçbir şey yok. Demokrasi, hukuk, adalet yok ve bunlar olmadan istikrar olmaz.
Muhalefete düşmemek için halkı korkutma, muhalefeti bölme ve çatıştırma içindeler. Ne yaparlarsa yapsınlar kaybedecekler. Halk sizin olmadığınız bir ülke hayalini çoktan kurdu. Halk, AKP iktidarının gitmesi için sandık bekliyor, sabırsızlıkla seçim bekliyor. AKP-MHP iktidarından kurtulmanın yolu sandıktır.”