MUHALEFET TEPKİLİ

MUHALEFET TEPKİLİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Bu senaryoyu daha önce yaşadık, bu kez halkımız yutmaz. Uyarıyorum, kimse bu provokasyonlardan medet ummasın! Bakalım bu olaylar ileride hangi videonun konusu olacak. Göreceğiz hep birlikte....

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Bu senaryoyu daha önce yaşadık, bu kez halkımız yutmaz. Uyarıyorum, kimse bu provokasyonlardan medet ummasın! Bakalım bu olaylar ileride hangi videonun konusu olacak. Göreceğiz hep birlikte. @HDPgenelmerkezi camiasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Kılıçdaroğlu akşam saatlerinde de bir video mesaj paylaşarak savcılara seslendi. Kılıçdaroğlu, savcıların ilk sorusunun “10 milyon Euro’yu Ankara’da kimin için istediler?” olması gerektiğini belirterek, “İşte o soru sizi Deniz’in katillerine kadar götürecek” dedi.
İYİ Parti lideri Meral Akşener: Saldırıyı kınıyor, hayatını kaybeden Deniz Poyraz’a Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Bulanık suda balık avlama hevesinde olanlar akıllarını başlarına alsınlar.
DEVA Partisi lider Ali Babacan: Saldırıyı şiddetle kınıyorum. Mevcut siyasal şiddet iklimini önlemek, siyasi partilerin ve siyasetçilerin güvenliğini sağlamak hükûmetin sorumluluğundadır.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İzmir’deki saldırı nedeniyle HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar’a taziyelerini iletti. Memleket Partisi Sözcüsü Gaye Usluer: Teröre nasıl karşıysak, siyasi partileri hedef göstererek şiddete zemin oluşturanlara da karşıyız