Muhalefette katılım günü

Muhalefette katılım günü
AKP’nin kalesi olarak nitelendirilen Kızılcahamam ilçesinde 7’si muhtar 150 kişi AKP’den istifa ederek CHP’ye katıldı. AK Parti’nin en çok oy aldığı illerin başında gelen Konya’da ise aralarında AK Parti’nin mahalle...

AKP’nin kalesi olarak nitelendirilen Kızılcahamam ilçesinde 7’si muhtar 150 kişi AKP’den istifa ederek CHP’ye katıldı. AK Parti’nin en çok oy aldığı illerin başında gelen Konya’da ise aralarında AK Parti’nin mahalle teşkilatlanmalarında görev yapmış isimlerin de bulunduğu 50 kişi, dün düzenlenen törenle Gelecek Partisi’ne geçti.

CHP’nin bir önceki seçimlerde ilçede beşinci parti olduğunu, oy oranının 2 bini bulmadığını, bu seçimler için özel çalışmalar yürüttüklerini belirten CHP Ankara İl Başkanı Başdanışmanı Ömer Ünnü, “Cumhur İttifakı’nın bir önceki seçimde yüzde 75’e yakın oy aldığı yerde üye ve oy oranımız artacak” dedi.

Konya’daki katılım töreninde konuşan Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, partiye katılan isimler arasında kanaat önderlerinin de bulunduğu ifade etti.