Muhittin Böcek taburcu olacak

Muhittin Böcek taburcu olacak
Üç ayı aşkın süredir Covid-19 ile mücadele eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in kısa süre içinde taburcu edileceği duyuruldu. Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, hastanede tedavisi...

Üç ayı aşkın süredir Covid-19 ile mücadele eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in kısa süre içinde taburcu edileceği duyuruldu. Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, hastanede tedavisi süren Başkan Böcek’i ziyareti sonrası yaptığı açıklamada, “Kendisi bomba gibi. Taburcu etmeye hazırlanıyoruz. Başkanımız sağlık çalışanlarımıza teşekkür etti ve bir an önce görevinin başına geçmek istediğini söyledi. Her şey dilediği gibi olsun” dedi. Özkan, Böcek’i ziyaretinde çektirdikleri fotoğrafları da takipçilerine sundu.
Öte yandan gazeteci Barış Yarkadaş da, Böcek’in 1 ay da Almanya’da tedavi göreceğini söyledi ve “Muhittin Böcek hastaneden çarşamba günü taburcu edilecek” diye konuştu.
Böcek, 17 Ağustos’ta testinin pozitif çıktığını duyurmuş, 7 Eylül’de yoğun bakıma alınmıştı. Durumu iyiye giden Böcek 11 Kasım’da yoğun bakımdan çıkarılarak normal servise alınmıştı.