MUSLERA EMİN ELLERDE

MUSLERA EMİN ELLERDE
Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, sakatlığıyla ilgili konuştu. Uruguay basını da Muslera'nın sakatlığına kayıtsız kalmadı.Galatasaray kalecisi Fernando Muslera'nın Çaykur Rizespor maçında yaşadığı sakatlıkta...

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, sakatlığıyla ilgili konuştu. Uruguay basını da Muslera'nın sakatlığına kayıtsız kalmadı.

Galatasaray kalecisi Fernando Muslera'nın Çaykur Rizespor maçında yaşadığı sakatlıkta hem Türk futbolseverler için hem de Muslera'nın vatandaşı Uruguaylılar için üzüntü yarattı.

Muslera'nın sakatlığı ülkesinde yankı bulurken, tecrübeli kaleci Uruguay basınına açıklamalarda bulundu:

"Emin ellerde olduğumu biliyorum. Türkiye'de sağlık sistemi harika. Ancak korktuğumu da itiraf etmeliyim. Umarım her şey yolunda gider ve mümkün olan en kısa sürede sahalara dönebilirim.

Beni en çok kızdıran şey, yaşadığım sakatlık ofsayt olan bir pozisyonda gelişti. Ancak yeni kurallara göre pozisyon bitene kadar devam edilmeli. Aksi halde rakiple girdiğimiz mücadele her maçta yaşanabilen durum."

URUGUAY BASININDAN BAŞLIKLAR

Futbol UY: Muslera, Rize'de sadece maçı değil sezonu da kapatmış oldu. Büyük şanssızlık...

Tenfield: Kötü şans! Muslera'nın çektiği acı yüzünden belli oluyordu. Takım arkadaşlarının ve sağlık görevlilerin yardımıyla ambulansa kaldırıldı.

Rivera Ciudad: Takım arkadaşları, rakip futbolcular ve hakem dahil herkesin yüzünde şok olan bir yüz ifadesi vardı. Saha içinde herkes durdu.