MUSLERA HAYRANI KAHRAMAN BÜLENT

MUSLERA HAYRANI KAHRAMAN BÜLENT
Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera hayranı Bülent Kahraman, sağ kolundaki engeline karşın Bergama Gençlerbirliği Spor Kulübü'nün 12 yaş kategorisi takımında kaleci olarak forma giyiyor.İzmir'in Bergama ilçesinde...

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera hayranı Bülent Kahraman, sağ kolundaki engeline karşın Bergama Gençlerbirliği Spor Kulübü'nün 12 yaş kategorisi takımında kaleci olarak forma giyiyor.

İzmir'in Bergama ilçesinde Kahraman ailesinin çocukları Bülent, sağ kolunda gelişim bozukluğuyla dünyaya geldi. En büyük tutkusu futbol olan Bülent Kahraman'ı ailesi 5 yıl önce, ilçedeki Bergama Gençlerbirliği Spor Kulübü'ne yönlendirdi.

Futbola burada forvet mevkisinde başlayan küçük çocuk, Galatasaray'ın kalecisi Muslera'ya olan hayranlığı nedeniyle kolundaki engeline karşın kaleciliğe geçti.

Kalede iyi bir performans gösteren 12 yaşındaki Bülent, azmiyle, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünün ampute futbol takımını çalıştıran antrenörlerin dikkatini çekti.