MUSLERA’NIN YERİNA PENA

MUSLERA’NIN YERİNA PENA
Galatasaray’da flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. İtalyan basını, sarı-kırmızılıların Barcelona’nın İspanyol kalecisi Inaki Pena için yeniden devreye girdiğini yazdı.Galatasaray geçtiğimiz sezon Muslera’nın uzun...

Galatasaray’da flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. İtalyan basını, sarı-kırmızılıların Barcelona’nın İspanyol kalecisi Inaki Pena için yeniden devreye girdiğini yazdı.

Galatasaray geçtiğimiz sezon Muslera’nın uzun süreli sakatlığının ardından Domenec Torrent’in önerisiyle devre arasında Inaki Pena’yı kadrosuna katmıştı.

Barcelona’dan kiralanan genç file bekçisi, UEFA Avrupa Ligi’ndeki Barcelona maçları ile Süper Lig’de bazı karşılaşmalarda sergilediği performansla adından söz ettirmişti.

İspanyol kaleci, özellikle topu oyuna sokmadaki becerisiyle dikkat çekerken, Galatasaray’ın Pena’yı yeniden gündemine aldığı iddia edildi.

İtalyan gazeteci Matteo Moretto’nun haberine göre; Galatasaray gelecek sezon Muslera’nın yerine Pena’ya kaleyi teslim etmek için harekete geçti.

Moretto, Pena’nın sezon sonu sözleşmesinin bitmesiyle birlikte Barcelona’dan ayrılacağını ve bedelsiz olarak sarı-kırmızılılara imza atabileceğini yazdı.