Mustafa Sarıgül: Terör konusunda en ciddi duruşu gösteren, en fazla mağdur olan Kılıçdaroğlu'dur

Mustafa Sarıgül: Terör konusunda en ciddi duruşu gösteren, en fazla mağdur olan Kılıçdaroğlu'dur
CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, "Türkiye’de bugün terör konuşuluyorsa sorumlusu muhalefet değil iktidardır. İktidar 22 yıldır ülkeyi yönetiyor. Terör konusunda en ciddi duruşu gösteren, en fazla mağdur olan Sayın...

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, "Türkiye’de bugün terör konuşuluyorsa sorumlusu muhalefet değil iktidardır. İktidar 22 yıldır ülkeyi yönetiyor. Terör konusunda en ciddi duruşu gösteren, en fazla mağdur olan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’dur" dedi.

HaberTürk’e konuşan Sarıgül, şunları söyledi:

"Terör konusunda en ciddi duruşu gösteren sayın Kemal Kılıçdaroğlu’dur"

"Terör konusunda Sinan Oğan ile bizler, 6’lı İttifak’ta bulunanlar özellikle sayın Kılıçdaroğlu farklı bir şey düşünmüyor. Türkiye’de bugün terörü konuşuyorsak, şehitlerimiz geliyorsa bunun sorumlusu muhalefet değil ki. Bunun sorumlusu iktidar. İktidar 22 yıldır ülkeyi yönetiyor. İktidarın görevi barışı sağlamak, komşularımıza olan iyi ilişkileri sağlamaktır. Terör konusunda en ciddi duruşu gösteren sayın Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Terör konusunda en fazla mağdur olan genel başkan sayın Kemal Kılıçdaroğlu’dur.

"Türklük kelimesini kullanmam diyenler parlamentoda"

Bugün Türkiye’de hangi siyasi parti genel başkanına terör örgütleri ateş ettiler? Artvin’de sayın Kılıçdaroğlu’na direk düzenlenen ölüm operasyonuydu. Bunu kim yaptı? Terörle sayın Kılıçdaroğlu’nu yan yana getirmek gerçekten çok büyük sevgisizlik olur. Türkiye sağlığı, eğitimi, tarımı, hayvancılığı, sanayicilerimizin sorunlarını, gençleri, turizmi, teknolojiyi konuşmalıdır. Bunları konuşmuyoruz. En büyük terör insanları boğarak, insanları gömen ve üzerine beton atanlar. En acımasız terör, insanların boğazına ip geçirip, acımasızca infaz edip, üstüne beton atanlardır. Biz Atatürk milliyetçisi olmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Türklük kelimesini kullanmam diyenler parlamentoda.