Mustafa Sarıgül mazbatasını aldı: 32 yıl sonra milletvekili

Mustafa Sarıgül mazbatasını aldı: 32 yıl sonra milletvekili
14 Mayıs'ta gerçekleştirilen 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Erzincan milletvekili seçilen Mustafa Sarıgül, mazbatasını aldı.İl Seçim Kurulu Başkanı Halil Odabaş'tan mazbatasını aldıktan...

14 Mayıs'ta gerçekleştirilen 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Erzincan milletvekili seçilen Mustafa Sarıgül, mazbatasını aldı.

İl Seçim Kurulu Başkanı Halil Odabaş'tan mazbatasını aldıktan sonra açıklamada bulunan Sarıgül, "Bu mazbata benim 32 yıl sonra sandıktan beşinci kez çıkmamla ilgili bir mazbatadır. Benim için son derece önemlidir, değerlidir. Bu mazbatada Erzincanlı binlerce yurttaşımın katkısı ve emeği var. Hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden, bayrağımıza, toprağımıza bağlı olan, ulusal birliğimizden ayrılmayan, inançlarımıza saygı gösteren can Erzincanlılara çok teşekkür ediyorum. Bu mazbata benim sorumluluğumu arttırıyor. Hiçbir siyasi farkı gözetmem mümkün değil, can Erzincan'ımızın vekili olmaya özen göstereceğim" şeklinde konuştu.

Seçim süreci boyunca Erzincan'da çalışma yürüten Sarıgül, CHP'nin oyunu yüzde 10,74 oranında artırmış, AKP'nin bir milletvekili kaybetmesini sağlayarak milletvekili seçilmişti.