Müyesser Yıldız adalet arıyor

Müyesser Yıldız adalet arıyor
Sincan Cezaevi’nde 154 gündür tutuklu bulunan Oda TV Ankara Haber Müdürü gazeteci Müyesser Yıldız, Ankara 26. Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün başlayacak davası öncesinde mesaj yolladı. Yıldız mesajında ‘kapısına sığınılacak...

Sincan Cezaevi’nde 154 gündür tutuklu bulunan Oda TV Ankara Haber Müdürü gazeteci Müyesser Yıldız, Ankara 26. Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün başlayacak davası öncesinde mesaj yolladı. Yıldız mesajında ‘kapısına sığınılacak bir yargı kalmadığını’ belirterek, “FETÖ’nün siyasi ayağından hesap sorulmadığı için hala FETÖ zihniyeti yargıyı etkisinde tutabiliyor” dedi.
CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, bugün Ankara 26. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘devletin gizli kalması gereken bilgilerini açıklama’ suçlamasıyla hakim karşısına çıkacak Oda TV Ankara Haber Müdürü gazeteci Müyesser Yıldız’ı tutuklu bulunduğu Sincan Cezaevi’nde ziyaret etti. Yıldız, Çakırözer aracılığıyla davasının ilk duruşması öncesinde mesaj gönderdi.
‘BU HUKUK DEĞİL, PERVASIZLIK’
Yıldız, 5 aydır tutuklu olduğunu hatırlatarak, dava dosyası hakkında şu değerlendirmeyi yaptı:
“Bu dosya ile beni değil beş ay, 5 dakika dahi yatırmamaları gerekirdi. İçinde hiçbir şey yok. Bu kadar kötülük bir ülkeye, ancak taammüden yapılır. Tam da FETÖ zihniyeti bu işte. FETÖ’nün siyasi ayağından hesap sorulmadığı için hala FETÖ zihniyeti yargıyı etkisinde tutabiliyor”