Müzik yasağında keyfi uygulama dönemi: Rapçi Sefo, 00.30’da sahneden indirildi

Müzik yasağında keyfi uygulama dönemi: Rapçi Sefo, 00.30’da sahneden indirildi
Koronavirüs salgınından en çok etkilenen müzik sektörünün sorunları, geçici olarak getirilen yasağın kalıcı hale gelmesiyle birlikte katlanarak büyüyor. Gece saat 01.00’den sonra uygulanan müzik yasağı bu kez bir sanatçının...

Koronavirüs salgınından en çok etkilenen müzik sektörünün sorunları, geçici olarak getirilen yasağın kalıcı hale gelmesiyle birlikte katlanarak büyüyor. Gece saat 01.00’den sonra uygulanan müzik yasağı bu kez bir sanatçının sahneden indirilmesine kadar uzandı.

Rapçi Sefo, Muğla Valiliği’nin talimatıyla ‘müzik yasağı’ başlamadan yarım saat önce Bodrum’da verdiği konserde sahneden indirildi.

Sahneden indikten sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla karara tepki gösteren Sefo, “Bu saçmalık ya, bu yasak 01.00’e kadar değil miydi?” dedi. Sefo, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

ÇOK SIKILDIM
“Arkadaşlar saat 00.30, Bodrum’dayız ve ben valiliğin talimatıyla sahneden indirildim. Bu ülkede gerçekten çok sıkıldım. Böyle bir şey olamaz ya. Saat 00.30 yaa 01.00’e kadar değil miydi? Saçmalık bu saçmalık. O kadar insan geldi buraya bekledi. Yarım saat vaktimiz yok mu şarkı çalabilmek adına? Neden ya neden? Ne istiyorsunuz anlamadım.”