NASA'dan "UFO" açıklaması bekleniyor

NASA'dan "UFO" açıklaması bekleniyor
Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi'nin (NASA) bugün UFO'larla (Unidentified flying object/tanımlanamayan uçan cisim) ilgili bir açıklama yapması bekleniyor.CNN International haberi "NASA, bugün UFO'lar üzerine tarihi bir açıklama...

Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi'nin (NASA) bugün UFO'larla (Unidentified flying object/tanımlanamayan uçan cisim) ilgili bir açıklama yapması bekleniyor.

CNN International haberi "NASA, bugün UFO'lar üzerine tarihi bir açıklama yapacak" diyerek duyurdu.

Bu açıklama, "tanımlanamayan hava olayları" olarak listelenen ve genellikle UFO olarak adlandırılan iddiaları değerlendirmek için geçen yıl kurulan NASA panelinin önümüzdeki haftalarda yayınlanması beklenen bir raporu öncesindeki ilk açıklama olacak.

"Yalnız olduğumuzu düşünmüyorum"

NASA Başkanı ve eski astronot Bill Nelson, 2021 yılında dünya dışı yaşama ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

Nelson askeri radarlara takılan UFO görüntülerinin varlığını doğrulamış "Ne olduklarını onlar da biz de bilmiyoruz. Gezegende bu tarz teknolojiye sahip bir rakibin olmadığını umuyoruz. Ama orada bir şey var" demişti.

Nelson, "Şahsi fikrim Evren çok büyük, başka evrenlerin de olabileceğine dair teoriler var. Bu durumda ben kim oluyorum da Dünya'nın yaşam barındıran tek gezegen olduğunu söylüyorum. Dünya gibi başka gezegenlerin bulunduğuna inanıyor muyum? Kesinlikle, çünkü Evren çok büyük" ifadelerini kullanmıştı.