NBA’DE SEZON TAMAMLANIYOR

NBA’DE SEZON TAMAMLANIYOR
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ilk iptal edilen spor organizasyonlarından olan NBA'de 2019-20 sezonunun tamamlanması planlanıyor. NBA yönetimi, bugün takımlarla bir araya gelerek sezonun kalanı için teklifler bulunacak....
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ilk iptal edilen spor organizasyonlarından olan NBA'de 2019-20 sezonunun tamamlanması planlanıyor. NBA yönetimi, bugün takımlarla bir araya gelerek sezonun kalanı için teklifler bulunacak. NBA yönetimi, sezonun kaldığı yerden 31 Temmuz'da devam etmesi için planlar yapıyor.

Öte yandan The Athletic'te yer alan habere göre NBA yönetimi, bugün kulüplerle gerçekleştireceği toplantıda sezonun devamındaki formatı oylamaya sunacak. Söz konusu formata göre sezonun kalanında 22 takım olacak ve normal sezonun tamamlanması için bu takımlar, 8'er maç yapacak. 22 takımın normal sezon maçlarını tamamlamasının ardından, play-offta mücadele edecek takımlar play-in turnuvasıyla belli olacak. Eğer normal sezon sona erdiğinde 8. sıradaki takım, 9. sıradaki takımla arasındaki maç farkını 4’ten yukarıya çıkarmış olursa 8. sıradaki ekip direkt olarak play-offlarda yer alacak.