Nebati motorinin 22 lira olmasından memnun!

Nebati motorinin 22 lira olmasından memnun!
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “Motorin 22 lira seviyesine indi, manşetlerdeki görüntü yok, alt yazı geçiyor” sözleriyle medyayı eleştirdi. Nebati, ‘Yüz Yüze Gönül Gönüle Ümraniye Programı’ kapsamında sivil...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “Motorin 22 lira seviyesine indi, manşetlerdeki görüntü yok, alt yazı geçiyor” sözleriyle medyayı eleştirdi. Nebati, ‘Yüz Yüze Gönül Gönüle Ümraniye Programı’ kapsamında sivil toplum kuruluşu temsilcileri, vakıf ve dernek başkanları, iş insanları ve kanaat önderleriyle bir araya geldi. İstanbul’da Ümraniye’deki bir otelde düzenlenen programa AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da katıldı.

Bakan Nebati, Türkiye’nin büyümeye devam ettiğine vurgu yaparak, “Hemen her ay Cumhuriyet tarihimizin yeni ihracat rekorlarını kırmayı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı. Katıldığı bir televizyon programında, kendisine “Enflasyonunuz çok yüksek” diyen yabancı bir bakana ‘Ben bu enflasyonla sokağa çıkabiliyorum, siz %10’la çıkamıyorsunuz” dediğini aktaran Bakan Nebati, dün sosyal medya hesabında Ümraniye’den sokak görüntüleri paylaştı.