Nebati: Size bir müjde veriyorum; 5 yılda tüm çocuklar Erdoğan’ın yönettiği Türkiye’de doğacak

Nebati: Size bir müjde veriyorum; 5 yılda tüm çocuklar Erdoğan’ın yönettiği Türkiye’de doğacak
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Size bir müjde veriyorum, bu 5 yılda yeni doğacak çocukların tamamı Recep Tayyip Erdoğan’ın yönettiği Türkiye’de doğacak" dedi. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, AKP Akdeniz...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Size bir müjde veriyorum, bu 5 yılda yeni doğacak çocukların tamamı Recep Tayyip Erdoğan’ın yönettiği Türkiye’de doğacak" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, AKP Akdeniz İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı. Toplantının basına açık kısmında konuşan Bakan Nebati, "Cumhurbaşkanımıza ağır ifadeler kullanarak duruşlarını sergilediler. O duruşlarını sergilerken her türlü operasyonu da bu ülkeye yapmaktan geri durmadılar. Sosyal medya üzerinden başta kendi içlerinden çıkan ve aday olanlara karşı çok ciddi bir şekilde, tam bir FETÖ taktiğiyle sahte belgeler, videolar, fotoğraflarla alaşağı ettiler. AK Parti iktidarlarında hizmet etmiş bakanlarımızın bir kısmına ve üst düzey yöneticilerimizin başta da Cumhurbaşkanımız ve ailesine karşı utanmadan, sıkılmadan yine sosyal medya üzerinden sahte videolar, belgeler üreterek seçimin sabote edilmesi noktasında büyük bir çaba sarf ettiler ve sanki bu milleti akılsız, affedersiniz aptalmış gibi görerek aynı operasyonları, aynı yol ve yöntemlerle yaptılar. Bütün seçimlerde aynı şeyi yaptılar” dedi.

Bakan Nebati, "Millet bu yapılanları unutmayacak. Utanmadan, sıkılmadan Cumhurbaşkanımız öndeyken herkesin gözünün içine baka baka yalan yanlış bilgiler verdiler. Çünkü onların adayları mutfaktan çıkamayıp, mutfaktan seçim kampanyasını yürütürken yapmış olduğu bütün hesap kitaplar sosyal medya içerisindeki bir avuç taraftarları, trolleri ve bot hesaplarla yönetip ülke iktidarını alacaklarını zannettiler. Bu millet, seçim kampanyası döneminde Diyarbakır'da farklı konuşup Trabzon'da farklı konuşanları, Trabzon'da farklı konuşup Mersin'de farklı ifadede bulunanları, Mersin'e gelenlerin sonra Kırklareli'ne, Tekirdağ'a, Yozgat'a gittiklerindeki ifadelerini nasıl değiştirdiğini çok iyi bilir. Bu millet, yalan dolan üzerinden siyaset yapanların ne söylediğini çok iyi bilir ve onlara karşı da duruşunu net bir şekilde ortaya koyar” diye konuştu.

“5 yılda tüm çocuklar Erdoğan’ın yönettiği Türkiye’de doğacak”

Nebati, "Size müjde veriyorum, bu 5 yılda yeni doğacak çocukların tamamı Recep Tayyip Erdoğan’ın yönettiği Türkiye’de doğacak. Ama bak sesleniyorum; bizimle oyun asla oynamayın, bize operasyon çekmeyin. Biz operasyonları yene yene geldik. Biz, Gezi olaylarından, 15 Temmuz’dan geldik. Borsaya çekeceğin operasyonlarla Türkiye ekonomisi gibi bir ekonomi zarar görmez merak etme. Millet sevdasını, hizmet aşkını zırhtan elbise yapanları hiçbir kuvvet asla durduramaz. Vuslat yakındır. 14 Mayıs kına gecesiydi, 28 Mayıs düğün gecemiz olacak" ifadelerini kullandı.