NEBATİ’NİN UMUDU ARKETLERİN İNSAFI

NEBATİ’NİN UMUDU ARKETLERİN İNSAFI
ŞOK, Migros, CarrefourSA ve Happy Center gibi Türkiye'nin perakende sektöründe öncü olan marketler, birbiri ardına 'indirim' ve 'fiyat sabitleme' uygulamasına gitti. İTO Perakende Komitesi Başkanı Yavuz Altun ise zincir marketlerin...

ŞOK, Migros, CarrefourSA ve Happy Center gibi Türkiye'nin perakende sektöründe öncü olan marketler, birbiri ardına 'indirim' ve 'fiyat sabitleme' uygulamasına gitti. İTO Perakende Komitesi Başkanı Yavuz Altun ise zincir marketlerin fiyatlarda indirime gideceğini duyurdu.

Zincir marketlerdeki etiket tartışması devam ederken, marketler tarafından yeni kararlar gelmeye devam ediyor. İstanbul Ticaret Odası (İTO) Perakende Komitesi Başkanı Yavuz Altun, zincir marketlerin fiyatlarda indirime gideceğini açıkladı. Reuters'ta yer alan habere göre; Altun, "Enflasyondaki düşüşe paralel olarak perakende fiyatlar da düşecek. Komite başkanı olarak zincir marketlerle görüştüm, hepsi fiyatlarda indirime gideceğini teyit etti. Sektör olarak halkımıza verebileceğimiz tüm desteği sunacağız" ifadelerini kullandı.